VILÁGÚJDONSÁG
AZ ÜZLET
KIRÁLYOK ITALA
AZ ÉHES GYEREKEKÉRT
VILÁGÚJDONSÁG

Van tíz perced, hogy holnapra legyen egy ÖTSZÁZ fős hálózatot? Amiért hozzánk érdemes regisztrálnod:

 

  • A vezetőink mind néhány hét alatt érték el a legfelsőbb karrier szinteket, és most a csapatukat építik.

  • Csináltunk egy exkluzív hírlevél sorozatot, amellyel NÉGY NAP ALATT megtanítalak a rendszer alapjaira! Amíg mások még az inforómáció után rohangálnak, és hajtják a szponzorukat, te "képben leszel", hogy időveszteség nélkül építsd az üzletedet, és az oktatási sorozatom segítségével már másolódhat is alattad a rendszer!
  • Minden nap webkonferenciát szervezünk, ahogy felteheted kérdéseidet, meghallgathado a prezentációt, és értesülhetsz az újdonságokról
  • Heti egyszer üzetépítési kézést is tartunk
  • A képzéseinkért nem kérünk pénzt
  • Egyedi ötletekkel és megoldásokkal is próbáljuk segíteni haladásodat
  • De ami a legfontosabb, a csoportunk nem egy szinten építekezik, hanem mindig úgy próbáljuk elhelyezni az újakat, hogy azzal másoknak is segíthessünk!

 


centurio

 

one line

 

Ehhez hasonló leveleket fogsz kapni minden nap:

napilevel

És ez a látvány fogad majd a webirodádban:

napi

Heti több ezer emberről marad le, aki nem regisztrál...


Az első hetem a rendszerben!

Végre egy olyan üzlet amit az átlagember is tud csinálni, és sikeres is lehet benne! 10 nap alatt több mint 4000 fős a csoportom, amiből ezer embert én és a csoport többi tagja hozott be! Erre semmilyen reális esély sincs más üzletbe! Próbáld ki magad, ne késlekedj, mert percenként 1-3 embert veszitesz!

Ács Zoltán

Ezzel a markegintervvel bármit el lehet adni. Pontosan ez kell az embereknek, gyors sikerek. Sokan már az első nap több karrier szintet is ugranak. Azt hiszem az ilyen tipusú üzleteké a jövő. Azt már csak remélni merem, hogy a termék is ugyanilyen jó, mint az üzlet. Várom, hogy megérkezzen.

É. J.

 

Ez a marketing rendszer feneketstől forgatta fel az életemet. Én, aki el nem tudtam képzelni, hogy valaha is komolyan fogok foglalkozni MLM-mel, egy barát unszolására, és mert pénzt nem kellett azonnal beletenni, beregisztrálok, és néhány óra leforgása alatt 140 tagot látok a hálózatomban!? Szerintetek ki lehetett hagyni? Azonnal megosztottam az információt valakivel, akit úgy gondoltam érdekelet egy ilyen fantasztikus, lineáris rendszer. Na itt indult el az én karrierem, azóta nyakig benne vagyok!

8 nap alat több, mint 4000 ember van alattam, és a saját vonalam 149 tagot számlál. Higgyétek el, ha én meg tudtam csinálni, akkor ti biztos sikeresek lesztek.

A Mandurát úgy alkották, hogy olyan motivált legyél benne mindenkor, hogy a kudarc szinte ki van zárva!

M.T.

 

Te is olyan üzletre vágysz, ahol nem hosszú hónapok múlva látszik csak a munkád gyümölcse???

MEGTALÁLTAD, MÁR CSAK REGISZTRÁLNOD KELL!!!

 

 

MOST IS, AMÍG EZT OLVASOD, VALAKI ALÁ BEREGISZTÁL 1-5 EMBER.


IDE KLIKKELVE LETÖLTHETSZ EGY REGISZTRÁCIÓS SEGÉDLETET, AMELY VÉGIGVEZET, MIT KELL TENNED!


Ha önállóan szeretnél regisztrálni, ezen a linken megteheted. Ekkor közvetlenül alá kerülsz, nem tudlak leosztani a csapatom tagjainak. (Hetven embert hoztam be személyes ajánással, és ebből több mint harmincötöt már a meglévő vonalaim alá helyeztem el, hogy kölcsönösen támogathassák egymást)

 

http://herbaeva.mandurarep.com

 

A regisztráció a központi Mandura honlapon jelenleg angolul van, és így elég nehézkes. Ezért felajánljuk, hogy beregisztrálunk, amennyiben elküldöd az alábbi adatokat. Azért ajánljuk fel ezt a lehetőséget, mert nagy volt az igény rá, és sokan nem értették az angol regisztrációt. Ez esetben türelmedet kérjük, mert sok regisztrációt kell feldolgoznunk.

Az általad megadott felhasználónév lesz a mandura honlapod linkjének az előtagja. (http://felhasználónév.mandurarep.com) Az ajánló e-mail címét, ha valaki ajánlotta Neked a holnapodat, ő tudni fogja, hogy meg kell adnia. Ha nem hangzott el, akkor én foglak elhelyezni a csapatom egyik tagjához, úgy, hogy igyekszem a legtöbb jójt kihozni belőle - ami persze Önmagában egyáltalán nem garancia a sikerre, ahhoz Te is kellesz!


vezeték- és keresztnév:
e-mail cím:
szem. ig. szám:
születéis év-hó-nap:
mobil:
lahely - irányító szám:
lakhely - Város:
utca. házszám, stb.:
megye:
igényelt felhasználói név:


www.herbaeva.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!